torstai 16. tammikuuta 2014

Villapaita. ..

10.1.2014 alkoi isompi näpertely,kun aloitin villapaidan neulomisen. Paidan saaja veikkasi,että projekti kestää ensi talveen saakka...saa nähdä miten käy.

Langoiksi valitsin Puro ja Nalle langat yhdessä, ja puikot nro 8. 

Koska Puro Aalto on tumman ja vaalean sävyissä vaihtelevaa lankaa, otin myös Nalle langasta tummaa ja vaaleaa sävyä. Tumma lanka tosin olisi voinut olla sinistäkin, mutta harmaata nyt sattui olemaan kaapissa, niin käytän sitä. Ainakin pinta on elävä ja hauskan näköinen. 

Tammikuun lopussa kappaleet ovat valmiina...aikaa on siis kulunut se kolmisen viikkoa (pari tuntia päivässä). 

Seuraavaksi alkaa se omasta mielestäni tympeämpi vaihe eli ompelu ja lankojen päättely. Epätasaisesti raidoitetussa paidassa pääteltävää riittää. Siinä voi mennäkin ensi vuoteen ;-)

2.3.2014 Paita on kyllä ollut nyt kuukauden päivät valmiina, mutta kuvat on jääny ottamatta. Eipä ole pahemmin ollut käyttöä paksulle neuleelle kun ulkona on niin masentavan lämmintä :'(. Mutta tuleehan talvi ensi vuonnakin. (Ainakin toivon niin. )


Kuva on valitettavasti melko huono laatuinen, mutta ehkä siitä jonkinlaisen käsityksen saa. Ylemmässä kuvassa väritys on aidompi. Ohje tulee jossain vaiheessa kunhan saan sen aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti